Om oss

Lerums Judoklubb startade 1981 av Louis Munoz och har träningar och tävlingsverksamhet för både barn och vuxna. Träningen är fördelad på fyra grupper, en nybörjargrupp och tre fortsättningsgrupper och våra träningsdagar är måndag, onsdag och lördag.

Klubben är ansluten till Göteborgs Judoförbund, Svenska Judoförbundet samt Riksidrottsförbundet mer information om de olika förbunden hittar ni här. Klubben har i dag cirka 75 stycken aktiva medlemmar varav 15 stycken är kvinnor. Lerums Judoklubb har även två hedersmedlemmar: Gunnar Skantz och Ebbe Svensson.

Klubben är engagerad i distriktsförbundet och Hans Hagström (Hasse) satt under många år med i Göteborgs Judoförbunds styrelse. Hösten 1999 tilldelades Hasse  Svenska Judoförbundets högsta förtjänsttecken. Under åren som gått har Lerums Judoklubb  suttit på olika poster inom distriktsförbundet och varit engagerade i olika engagemang.

Vi är fortsatt engagerade i vårt judodistrikt Gabriella Lörnbo har under flera år suttit med i Göteborgs Judoförbundsstyrelse som både ledamot, vice ordförande samt ordförande. Hon är verksam i distriktets kommittéer Judo5, Göteborgs Judocenter och Gothenburg Judo Open.  Gabriella sitter även med i Svensk Judos tävlingsutskott och Rebecca Eliasson sitter med i Svensk Judos Dan Graderingsgrupp.