Äntligen startar terminen igen – och ALLA grupper kan träna

Som vi har längtat till denna dagen!
Inte bara att det är terminsstart utan även att samtliga träningsgrupper kan börja träna igen. Det känns så bra att få träffa alla våra fantastiska medlemmar igen.

Ni har alla fått hem brev om terminsstart i brevlådan under förra veckan så ni vet att höstterminen startar lördag den 21 augusti. Om ni har någon kompis, familjemedlem, arbetskamrat etc. som är nyfiken på att pröva judo så har vi nybörjarstart lördag den 28 augusti.

Även om vi får träna så ska vi givetvis vara försiktiga, så vi får ett tag till leva efter de riktlinjer som vi satta upp i höstas.

RIKTLINJER/RUTINER PGA COVID-19

1. Tvätta händer,fötter och ansikte innan pass (på klubben). Se även till att ha väl klippta naglar på fingrar och tår.