Tack för denna terminen

Det har varit ett minst sagt annorlunda år för oss alla.
Judoträningen ställdes in i våras och vi fick ställa om till en alternativ utomhusträning. Precis vid sommaravslutningen fick vi direktiv att det gick bra att starta med judoträningen igen vilka lycka. Hösten startades upp som vanligt (med lite annorlunda rutiner och riktlinjer) och vi hade en förhoppning om att det skulle återgå till det mer ”normala”. Men så kom den andra vågen nu för ett antal veckor sedan, riktigt tråkigt.

Med anledning av nya tydliga rekommendationer under rådande pandemi. Så har kommunen från och med i söndags, 20 december, stängt alla idrottshallar, gymnastiksalar, ishallen, Gråbo bygdegård och Floda Lada. Lokalerna kommer att hållas stängda fram till den 24 januari 2021 som det ser ut nu.

Det är väldigt tråkigt men vi alla behöver göra vårt yttersta för att stoppa smittspridningen. Vi blickar nu framåt och hoppas att våren kommer att bli bättre och att vi ska kunna starta upp med vanlig judoträning snart igen.

Så snart vi har tydligare direktiv från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Judoförbundet så kommer vi att informera er.

Om ni inte redan har anmält er till vårt nyhetsbrev så gör gärna det i länken nedan.
https://www.lerumsjudoklubb.se/nyhetsbrev/

Har ni andra frågor eller funderingar tveka inte på att höra av er till oss.
https://www.lerumsjudoklubb.se/kontaktformular/

Tack för er förståelse under detta år och vi passar även på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *