Adventsträning 28/11 samt 5/12

I torsdags kom de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och de är oförändrade från tidigare. Som ni säkert vet så rekommenderar man att ställa in träningen för de som är födda 2014 eller tidigare och att man ska undvika fysisk kontakt i den mån det går.

Då vi, och säkert ni också, saknar träningen så mycket kommer vi att erbjuda alternativ träning för våra yngre utövare. De två kommande lördagarna (28/11 samt 5/12) kommer Caroline och Janna att hålla i träningen för vår nybörjargrupp klockan 09:30-10:30 samt fortsättningsgruppen som tränar mellan 10:30.11:30. Vi kommer anpassar träningspassen med övningar utan kroppskontakt, men det kommer fortfarande vara judorelaterat.

Då vi vill ha så få personer som möjligt på plats ber vi föräldrarna att lämna era barn och sedan hämta dem, med andra ord ser vi helst inte att några föräldrar eller syskon vistas i lokalen under träningen.

Tyvärr så kommer vi att få ställa in vårt årliga klubbmästerskap, men hoppas att kunna genomföra det till våren istället.

Det är även fortsatt samma riktlinjer som innan som gäller för er som tränar.

RIKTLINJER/RUTINER PGA COVID-19

1. Tvätta händer,fötter och ansikte innan pass (på klubben). Se även till att ha väl klippta naglar på fingrar och tår.