Äntligen får vi börja träna igen…

….och inomhus dessutom.
Så som vi har längtat efter detta.

Alla befintliga medlemmar ska ha fått brev hem om terminsstarten och vi ser verkligen framemot att få börja träna som vanligt. Dock har vi vissa restriktioner som behöver efterlevas då Covid-19 fortfarande är en del av vår vardag. Ni kan läsa mer om det längre ned.

NYBÖRJARSTART FÖR BARN & VUXNA

Uppstart av höstterminen innebär även att vi kommer att starta en nybörjargrupp.
Lördagar 29/8 klockan 09:30-10:30 hälsar vi barn från 6 år välkomna att prova på judo.
Dock så behöver vi på grund av Covid-19 begränsa antalet till 20 personer plus att enbart en förälder får följa med in i dojon (syskon får inte heller följa med), detta då vi behöver hålla ner antalet personer i lokalen.

Vi kommer även löpande ta in vuxna nybörjare, från 16 år, med start från måndag 31/8 klockan 20:00-21:30.

Man får prova på att träna kostnadsfritt 3 gånger innan man bestämmer sig för att fortsätta eller ej. I början går det bra att träna i långärmad tröja samt mjuka långbyxor utan knappar eller dragkedjor. Naglar ska vara kortklippta och har man långt hår ska det vara uppsatt, man får inte heller ha smycken på sig.

Det är bra att även ta med en vattenflaska, då det kan bli svettigt.

RIKTLINJER/RUTINER PGA COVID-19

1. Tvätta händer,fötter och ansikte innan pass (på klubben). Se även till att ha väl klippta naglar på fingrar och tår.

5. Enbart 1 förälder får vara på plats under träningen (inga syskon)

Ni kan läsa mer om Svensk Judo’s riktlinjer i denna frågan i länken nedan.