Ny sponsor

I fredags var Andreas och Gabriella och tecknade ett sponsoravtal med vår nya sponsor Lerums Energi, så roligt!
Vi fick även med oss en stor påse med give-aways, så ni som kommer till någon av utomhusträningarna på onsdagar kommer att få ta del av detta.

Lerums Energi brinner för det lokala föreningslivet och strävar efter en balans mellan idrott, kultur och samhälle. De har även ett erbjudande som gynnar vår klubb.
Om någon av er är intresserade att byta elleverantör och teckna avtal med Lerums Energi så sponsrar de klubben med 200 kronor. Visst är det bra?
Prata med Gabriella eller skicka oss ett meddelande om ni vill veta mer.

Vi är glada och tacksamma att just vi blev en av de klubbarna som de valde att ingå ett sponsorskap med och ser framemot ett långt samarbete!