Inställd träning tillsvidare…

Tyvärr måste vi meddela att vi ställer in all ordinarie träning och externa aktiviteter från och med lördag 21 mars, på grund av den pågående smittspridningen av Covid-19 i Västra Götaland. Vi vill i den mån vi kan begränsa riskerna för våra medlemmar såväl som samhället.

Som det ser ut nu så är de kommande tävlingarna samt alla samträningar även inställda.

Vi tycker förstås att detta är jättetråkigt, och vet inte i dagsläget när vi kommer kunna starta upp träningen igen. Beslutet kommer att omprövas varje vecka och förändringar meddelas via Facebook, vår hemsida www.lerumsjudoklubb.se samt nyhetsbrevet.

Vi kommer även att skjuta på det inplanerade lägret, 16-17 maj, till hösten för ett uppstartsläger.

Har ni frågor eller funderingar tveka inte på att höra av er till oss.

Hoppas ni alla håller er så friska som möjligt!
Vi hörs snart igen.

/Tränarna och styrelsen