Nya riktlinjer/rutiner till följd av covid-19 (coronaviruset)

Folkhälsomyndigheten har höjt risken för lokal smittspridning av covid-19 till mycket hög. Medlemmar i Lerums Judoklubb måste följa de allmänna råd som gått ut, samt SJFs riktlinjer

Träningar fortsätter som vanligt för tillfället, ändras läget kommer vi skicka ut information så fort som möjligt.

1. Tvätta händer,fötter och ansikte innan pass(både hemma och på klubben. Se även till att ha väl klippta naglar på fingrar och tår.

Folkhälsomyndighetens uppdrag är att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot olika former av hälsohot.