Medaljregn i Stenungsund

I lördags deltog vi på GO-cup i Stenungsund, en nybörjartävling från U9 till senior/veteran. Denna dagen var det drygt 200 anmälda och tävlingen flöt påsmidigt. Det var även en riktigt bra dag för Lerums Judoklubb.

I kategorin U9 (7-8 år) så presterade Alice Bertenow och Ebbe Heimdahl riktigt bra och norpade med sig ett brons respektive ett guld med hem till klubben. Även i nästa kategori U11 (9-10 år) lyckades vi få fina medaljer, Linus Nilsson och Valdemar Heimdahl knep var sin silvermedalj. Även våra deltagare i U13 (11-12 år) gjorde en fin insats, Nadia Ghanavat fick ett guld efter tre raka vinster. Edvin Rosell skadade sig olyckligtvis i sin andra match men kom ändå hem med ett välförtjänt brons. Sist ut denna dagen var Milad Ghanavat som efter mycket jämna matcher (och en feldömning av domarna) fick stå näst upp på prispallen med en silvermedalj.

Det var tre stolta coacher, Andreas Ekberg, Caroline Heimdahl och Gabriella Lörnbo närvarande under dagen och de alla konstaterade att alla deltagarna gjorde extremt fina matcher och har utvecklats så mycket under det senaste halvåret.

Nu ser vi framemot nästa tävling!

Foto: Gabriella Lörnbo
Ebbe Heimdahl och Alice Bertenow. Foto: Gabriella Lörnbo